Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut tarjoavat unohtumattomia hetkiä keväällä 2024

04.12.2023

Monipuolinen ohjelmistokattaus tuo kulttuurin riemun Tuusulaan. Lukio ja kulttuuritalo Monio sekä Minä elän! -klubit avaavat ovensa tarjoten kattavan kirjon esityksiä, jotka vievät yleisön musiikin ja taiteen sydämeen. Liput ovat myynnissä nyt osoitteessa tuusula.lippu.fi.

Vuoden 2023 Puupalkinnon voittaja Lukio ja kulttuuritalo Monio kutsuu nauttimaan taiteesta ainutlaatuisessa ympäristössään. Kevään ohjelmisto on täynnä musiikin erilaisia rytmejä aina flamencosta rokkenrolliin.

Monon kevätkauden aloittaa helmikuussa Minja Koski, Mikael Saari & Lumos -kvartetti kokoonpanolla. Ystävänpäiväkonserttissa keskiviikkona 14.2. pääsemme nauttimaan Leevi and the Leavingsin rakastetusta tuotannosta sovitettuna jousikvartetille, kahdelle laululle ja kitaralle.

Lauantaina 13.4. esiintymisvuorossa on omaperäisestä ja sielukkaasta soundista tunnettu Fabe. Artisti sanoittaa kappaleessa omien tunteiden pohjalta, tarkkaan harkittua melodiaa unohtamatta. Tyyliltään kappaleet yhdistelevät räppiä sekä Fabelle jo tuttua laulusaundia.

Flamencokitaristi Tony de María ystävineen tarjoaa Monion Riihi-salissa lauantaina 27.4. täysipainoisen flamencokonsertin, jossa yhdistyvät kitara, laulu, tanssi ja groovaavat rytmit. Ryhmä koostuu kotimaisen flamencon kärkinimistä, joiden tekemistä leimaa kunnianhimoinen ja tinkimätön perehtyneisyys flamencoon yhdistettynä omaleimaiseen tulkintaan.

Marjo Leinosen & Knucklebone Oscarin yhteiskeikka lauantai 18.5. tuo mukanaan rouhean meiningin Monion Kartano-saliin. Kahden valovoimaisen artistin kokonaisuus ei varmasti jätä yleisöä kylmäksi. Leinonen tärisyttää laulullaan niin kuin vain Marjo osaa, ja Oscar liidaa bändiä riipien ja rokaten kitarallaan 110% lasissa.

Nichon Glerum 1 pieni

Minä elän! -klubit

Minä elän! -klubikonseptit tarjoavat intiimiä tunnelmaa ja ajankohtaista esityksiä Tuusulan upeissa museokohteissa Halosenniemessä ja Taiteilijakoti Erkkolassa.

Sanataide saapuu Taiteilijakoti Erkkolaan, kun Helsinki Poetry Connection tuo neljä nuorta sanataiteilijaa esiintymään Minä elän! -klubille. Illan vierailevia runotaiteilijoita ovat Inari Kaurilahti, Rae Aiemaa, Rosanna Fellman (4. runotaiteilija julkaistaan myöhemmin). Helsinki Poetry Connection on yhdistys, jonka tarkoitus on edistää lavarunouden asemaa ja toimintaedellytyksiä Suomessa.

Aurora Hentusen jazz-henkiset sävelet tanssahtelevat Taiteilijakoti Erkkolan salissa 21.3. Konsertissa on lisäksi mukana vuorovaikuttamassa muusikko Branislav Vlaisavljevic, joka prosessoi hetkessä koskettimien ääniä rikkaammiksi ja maagisemmiksi. Hentunen on säveltänyt musiikkia oman jazz-yhtyeensä Aurora Hentunen Quintetin lisäksi myös Big Bandeille, jousikvarteteille ja kuoroille.

Liput myynnissä nyt

Konserttien liput myynnissä ennakkoon verkosta tuusula.lippu.fi, valtuutetuilla Lippupisteen -myyntipaikoilla sekä Taiteilijakoti Erkkolassa, Halosenniemessä ja Tuusinfossa, ja ovelta tuntia ennen konsertin alkua. Tapahtumiin pääsy myös Kaikukortilla.

Lisätietoja:

kulttuuri@tuusula.fi
tuusula.fi/kulttuuri

Takaisin