Historiallisille punatiilirakennuksille Hyrylässä haetaan yrityskumppaneita

01.03.2024

− Etsimme kunnan brändiä tukevia konsepteja, jotka lisäävät veto- ja pitovoimaamme. Haluamme lisätä viihtyisyyttä ja elävyyttä muuttuvassa keskustassa. Rakennusten sijainnit pääkirjaston, uimahallin ja kauppojen lähellä ovat Tuusulan parhailla paikoilla, kertoo Tuusulan kunnan yritysasiamies Toni Popovic. 

Linkki yritysten sijaintitietoihin Tuusulan kunnan karttapalvelussa 

Hyrylän varuskuntahistoriaa kunnioittavat rakennukset sopivat erinomaisesti esimerkiksi houkutteleville ravintola-, kahvila- tai tapahtuma-alan konsepteille.  

Arvio saneerattujen tilojen vuokrasta on 1215 €/m2 (+ alv), sisältäen lämmityksen mutta ei sähköä eikä vettä. 

Upea ja kehittyvä paikka 

Hyrylän keskustan asukasmäärän odotetaan kasvavan entisestään Tuusulan kunnan toteuttaman laajan palveluverkkouudistuksen myötä. Asukkaiden määrän lisääntyminen kasvattaa myös alueen yritysten potentiaalisia asiakasvirtoja. 

Keskustaan rakennetaan palvelukeskus Särmä, johon tulee muun muassa Prisma ja muita liiketiloja, Tuusulan kunnan toimintoja sekä sote-keskus. Lisäksi monet jo valmistuneet ja rakenteilla olevat kerrostalot ovat hyviä esimerkkejä lyhyellä aikavälillä tapahtuvasta valtavasta asiakaspotentiaalin kasvusta Hyrylässä, Popovic jatkaa. 

Tuusula on kasvanut viime vuosina nopeasti, ja Hyrylän alueelle on muuttanut tuhansia uusia asukkaita. Nopean kasvun keskellä kunnan tavoitteena on säilyttää kehittyvä asuinympäristö monipuolisena ja elävänä esimerkiksi uusien ja helposti saavutettavien kauppojen, palvelujen ja kohtaamispaikkojen avulla. 

Halukkaita yrityksiä ja muita toimijoita pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksestaan 17.3.2024 mennessä osoitteeseen elinkeino@tuusula.fi. Ilmoittautuneille järjestetään ohjattu tutustuminen kiinteistöihin ja mahdollisuus esittää niistä kysymyksiä. Ehdotukset konseptista ja sen toteuttamisesta on jätettävä 28.4.2024 mennessä (Päivitetty 24.4.2024 klo 9.30: määräaikaa jatkettu 12.05.2024 asti.sähköpostilla osoitteeseen elinkeino@tuusula.fi. 

Lisätietoa hausta antaa yritysasiamies Toni Popovic, 040 314 4406, toni.popovic@tuusula.fi  

Lisätietoja rakennuksista: www.tuusula.fi/toimitilat 

 A1Z4867 20x30

Kuvassa oikealla historialliset punatiiliset rakennukset

Takaisin