Muistutus: Ikäihmisten vinkkipäivä 14.6.

11.06.2024 klo 14.40

Tuusulan kunta ja Siskot ja Simot ry järjestävät yhteistyössä yhteistyökumppaneiden kanssa kaikille avoimen ja maksuttoman ikäihmisten vinkkipäivän 14.6. kello 11–14 Mäntymäellä, osoitteessa Luurikuja 1, Tuusula.

Tilaisuudessa voi saada vinkkejä ajankohtaisista ikäihmisiä koskettavista asioista ja samalla on mahdollisuus tutustua muihin ikäihmisiin. Paikalle ovat tervetulleita kaikki ikäihmiset ja ikäihmisten asioista kiinnostuneet henkilöt. Mäntymäkeen on esteetön kulku.

Kuulemme tapahtumassa miniluentoja ikäihmisten osallisuutta ja hyvinvointia koskettavista aiheista. Keski-Uudenmaan Omaishoitajat ry antaa luennossaan tietoa omaishoitajien ja omaishoitoperheiden jaksamista tukevasta toiminnasta. Gery ry:n edustaja puolestaan kertoo hyvistä proteiinin lähteistä, ja Tuusulan kunnan asumisneuvoja kertoo omassa osiossaan siitä, mitä asumisneuvonta voi tarjota ikäihmisille. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen pitämän luennon aikana saamme lisätietoa kaatumisten ehkäisystä lihasvoima- ja tasapainoharjoittelun avulla. Yleisön on mahdollista esittää kysymyksiä luennoitsijoille miniluentojen jälkeen.

Iltapäivän lopuksi kuulemme Tuusulan kunnan ikäihmisten neuvoston ja paikallisten eläkeläisjärjestöjen toiminnan pikaesittelyt.

Tapahtumassa on kahvitarjoilu.

Auto kannattaa parkkeerata lähialueella sijaitseville maksuttomille parkkipaikoille, sillä Mäntymäen pihalla on rajoitetusti autopaikkoja.

Lisätiedot tapahtumasta:
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Minna Mielonen, Tuusulan kunta, 040 314 3018
Toimintakoordinaattori Mia Meckelborg, Siskot ja Simot ry, 044 973 3844


Takaisin