Tuusulan kansliapäällikön virkaan 9 hakijaa

12.02.2024 klo 11.05

Tuusulan kunta haki kansliapäällikköä 15.1.–11.2.2024 välisen ajan. Hakemuksensa jätti 9 virasta kiinnostunutta, ja hakijoista kelpoisia oli 7. Suostumuksensa virkaan voi jättää 13.2.2024 mennessä. 

Hakemuksensa tehtävään jättivät: 

  • Harjula Asko 
  • Jan Hamayoon 
  • Jormalainen Arto 
  • Kinnunen Arto 
  • Nikander Harri 
  • Raatikainen Anna-Carita 
  • Siltala Reijo 
  • Söderqvist Mia

Lisäksi oli yksi hakija, joka ei toivo nimeään julkisuuteen.

− Tuusulan elinvoima, voimakas kasvu ja hyvät kehitysnäkymät ovat johtaneet useisiin yhteydenottoihin ja virkaa koskeviin tiedusteluihin. Kansliapäällikkönä pääsee rakentamaan menestyvän paikkakunnan tulevaisuutta, ja onnistumisen paikkoja varmasti riittää, pormestari Kalle Ikkelä kertoo.  

Tuusulan kunta haki kansliapäälliköksi itsensä ja organisaation kehittämiseen panostavaa ammattijohtajaa, jolla on näyttöjä ylemmän tason strategisesta johtamisesta. Kansliapäällikön viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamiskokemus sekä suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä taito. Hakijan eduksi katsotaan monipuolinen kunta-alan tuntemus, hyvät johtamis-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä viestintä- ja esiintymistaidot myös englannin kielellä.  

Kansliapäällikön virka on toistaiseksi voimassa oleva 2.5.2024 alkaen. Virantoimituksen aloitus voidaan sopia myös erikseen. 

Haastattelut järjestetään 14.−15.2. Haastatteluiden perusteella osa hakijoista valitaan henkilöarviointeihin. Toinen haastattelukierros pidetään 4.−5.3., ja kunnanhallitus saa käsiteltäväkseen esityksen virkavalinnasta 11.3. Valtuusto päättää kansliapäällikön valinnasta maaliskuussa.  

Kunnanhallitus on nimennyt haastatteluryhmän jäseniksi pormestari Kalle Ikkelän, valtuuston puheenjohtaja Jari Immosen, apulaispormestarit Arto Lindbergin ja Anna Yltävän, kunnanhallituksen jäsenet Ari Nymanin ja Outi Huuskon, henkilöstöjohtaja Satu Kuivaston, vt. sivistysjohtaja Tiina Simonsin ja vt. kansliapäällikkö Markku Vehmaksen

 

  

Lisätiedot:  

Pormestari Kalle Ikkelä, kalle.ikkela@tuusula.fi, 040 314 3001   

Vt. kansliapäällikkö Markku Vehmas, markku.vehmas@tuusula.fi, 040 314 3060   

Henkilöstöjohtaja Satu Kuivasto, satu.kuivasto@tuusula.fi, 040 314 3042  

Takaisin