Fjällbon puiston huvimajan varauskausi alkaa 18.4.

04.04.2022 klo 14.10

Tuusulanjärven rantamaisemissa sijaitsevan luonnonkauniin Fjällbon puiston huvimaja on edelliskesän tapaan asukkaiden vuokrattavissa. Huvimajan käyttökausi alkaa maanantaina 18.4.2022. Varaukset tehdään sähköisesti.

Fjällbon puiston ylvään kallion laella sijaitseva huvimaja on asukkaiden vuokrattavissa 20 euron varausmaksua vastaan. Huvimaja soveltuu esimerkiksi pienen ryhmän kesätapahtuman viettoon tai kahvitteluhetkiin. Huvimajassa on pöytä ja penkit 6-8 henkilölle. Tilassa ei ole lämmitystä, sähköä tai vesipistettä, eikä myöskään yöpymismahdollisuutta.

Fjällbon puiston huvimaja
Pariskunta nauttimassa kevätauringosta huvimajan edustalla.
 
Huvimajan varaustilannetta voi tarkastella Timmi-tilavarausohjelmassa. Varatakseen tilan käyttöönsä, tulee hakijan rekisteröityä ohjelman käyttäjäksi ja tehdä varaushakemuksen sähköisesti

Varausmaksu peritään avainten noudon yhteydessä asiakaspalvelu TuusInfossa. Huvimajan käyttäjien tulee huolehtia korona-ajan terveysturvallisuudesta. 

Käyttökauden alkaessa muutaman viikon kuluttua, voi puistoalue olla osin vielä liukas talven jäljiltä. Huomioitathan, että puistossa ei ole talvikunnossapitoa.

Tutustu Fjällbon puiston sijaintiin Tuusulan karttapalvelussa.  

Lisätiedot ja tukea huvimajan sähköisen varauksen tekoon:

Asiakaspalvelu TuusInfo 
Osoite: Tuusulan pääkirjaston rakennus (Autoasemankatu 2, 04300 Tuusula) 
Aukioloajat 
Sähköposti: tuusinfo@tuusula.fi
Puhelinnumero: 09 8718 3070 

Fjällbon puisto sijaitsee Tuusulanjärven kulttuurihistoriallisissa maisemissa. Puisto polkuineen, maisemaniittyineen ja nuotiopaikkoineen kunnostettiin laajasti vuonna 2019, ja sen rantaan rakennettiin arkkitehtuurikilpailun tuloksena kansainvälistäkinhuomiota herättänyt Pliplap-laituripaviljonki. Puisto on tänä päivänä asukkaiden ja lähimatkailijoiden monipuolinen virkistäytymispaikka.

Takaisin