Nuorten kesätyösetelit ja -paikat 2023 hakuun helmikuussa

30.01.2023

Tuusulan kunnan kesätyösetelit nuorten yrityksissä, yhdistyksissä tai säätiössä työskentelyn tukemiseksi ja nuorten kesätyöpaikat kunnan toimipisteissä tulevat haettavaksi helmikuussa. 

Kesätyöseteli tukee nuorten työllistämistä yrityksiin, yhdistyksiin tai säätiöihin

Tuusulan kunta jakaa vuonna 2023 kesätyöseteleitä 350 kappaletta, ja niiden hakuaika alkaa 6.2.2023. Kesätyöseteli, arvoltaan 200 euroa, voidaan myöntää tuusulalaiselle 15 vuotta vuonna 2023 täyttävälle – 20-vuotiaalle nuorelle. Kesätyösetelit jaetaan hakujärjestyksessä.

Setelin voi hyödyntää Tuusulassa tai muualla toimiva yritys, yhdistys tai säätiö (ei yksityishenkilö). Kesätyösetelin hakijana toimii nuoren työnantaja yhdessä nuoren kanssa sovittuaan työsuhteesta nuoren kanssa.

Yhdelle nuorelle voidaan myöntää enintään kaksi (2) kesätyöseteliä. Yksi yritys voi hyödyntää korkeintaan 10 kesätyöseteliä. Työllistämisaika on touko-syyskuu 2023, mutta jos seteleitä jää jakamatta, seteliä voi hakea työsuhteeseen myös loka-marraskuun ajalle.

Kesätyösetelien hakuaika alkaa 6.2.2023.

Nuorten kesätyöllistäminen kunnan toimipisteisiin

Tuusulan kunta palkkaa tuusulalaisia 15–19-vuotiaita nuoria kesätöihin erilaisiin avustaviin tehtäviin. Kesätöitä on tarjolla eri puolilla kuntaa esimerkiksi päiväkodeissa, siivouksessa, ruokapalveluissa, puistoissa ja toimistoissa. Kesätyöt sijoittuvat koulujen loma-aikaan, kesä-elokuulle.

Haku kunnan kesätyöpaikkoihin 2023 on 1.2.–28.2.2023 välisenä aikana.

Valinnat kunnan kesätyöpaikkoihin tehdään kahdessa vaiheessa. Henkilöstöpalvelut arpoo ensin kesätyötä hakeneiden joukosta haastatteluun pääsevät hakijat. Sen jälkeen kesätöitä tarjoavien työyksiköiden esihenkilöt haastattelevat arvotut hakijat ja valitsevat kesätyöntekijät haastateltujen joukosta. Kaikille hakijoille ilmoitetaan huhtikuussa, onko kesätyöarvonnassa onnistanut.

Kesätyöpaikkojen haku alkaa 1.2.2023.

Huomioitavaksi, että sama nuori ei voi hyödyntää sekä kesätyöseteliä että kesätyöpaikkaa.

Tarkemmat tiedot kesätyösetelien ja -paikkojen hakemisesta:
www.tuusula.fi/kesatyo

Kesätyöpaikat ja -setelit 2023 tulevat hakuun helmikuussa

Takaisin