Tervetuloa keskustelemaan turvallisuudesta ja luottamuksesta 21.5.

02.05.2024

Mitä turvallisuus merkitsee sinulle? Mikä synnyttää turvattomuutta ja mikä luo luottamusta? Ilmoittaudu mukaan Tuusulassa Moniolla 21.5. järjestettävään Kansallisten dialogien keskustelutilaisuuteen 14.5. mennessä.

Tuusulassa järjestetään tiistaina 21.5. keskusteluja teemasta turvallisuus ja luottamus. Keskustelut ovat osa Kansallisia dialogeja. Tavoitteena on ymmärtää paremmin Suomessa asuvien ihmisten moninaiset kokemukset turvattomuudesta ja turvallisuudesta sekä luottamuksen merkityksestä yhteiskunnassa. Mikä niissä on kullekin merkityksellistä? Mitä turvallisuus ja turvattomuus nykyhetkessä merkitsevät sinulle, yhteisöllesi, organisaatiollesi tai päättäjälle ja kuinka voimme yhdessä lisätä luottamusta?

Keskustelijoiksi kutsumme laajasti hyvinvointialueemme toimijoita: eri ikäisiä asukkaita, järjestötoimijoita, kuntien ja hyvinvointialueen viranhaltijoita, luottamushenkilöitä, kolmannen sektorin toimijoita, koulutustoimijoita... Olethan juuri sinä ja edustamasi tahot mukana!

Keskustelun aika ja paikka

Keskustelutilaisuus järjestetään Tuusulan lukio ja kulttuuritalo Moniossa Hyrylässä (Pataljoonantie 6) tiistaina 21.5. Keskusteluja järjestetään aamupäivällä kello 9–11 ja illalla kello 17–19. Keskustelujen aluksi tarjolla on virvokkeita. Toivottavasti tapaamme runsain joukoin tärkeän teeman parissa!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua mukaan keskusteluun alla olevan ilmoittautumislinkin kautta tiistaihin 14.5. mennessä. Sen jälkeen saat vielä sähköpostia keskustelusta.

Ilmoittaudu mukaan:
https://www.lyyti.fi/reg/Kansallinen_dialogi_teemasta_turvallisuus_ja_luottamus_0058

Lisätiedot Tuusulan keskusteluista:
Kehittämispäällikkö Katja Elo, katja.elo@tuusula.fi, 040 314 4028
Hyvinvointikoordinaattori Annukka Luoderanta, annukka.luoderanta@tuusula.fi, 040 314 3035

Tarkemmin Kansallisista dialogeista:
Turvallisuus ja luottamus on tämän kevään Kansallisten dialogien teema. Kansalliset dialogit ovat tapa rakentaa ymmärrystä yhteiskunnallisista ilmiöistä, haasteista ja mahdollisuuksista kansalaisten, yhteisöjen ja viranomaisten yhteistyönä. Lue lisää aiheesta Kansalliset dialogit -sivustolta. 

Takaisin