Lukio ja kulttuuritalo Monio

Kultuuritalo Monio

Lukio- ja kulttuuritalo Moniossa toimivat saman katon alla Tuusulan lukio, Tuusulan Opisto, Tuusulan kuvataidekoulu, Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto ja Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut. Syksyksi 2023 valmistuneen Monion modernit tilat tarjoavat kaikenikäisille kuntalaisille mahdollisuuden uuden oppimiseen ja monipuolisten kulttuurielämysten kokemiseen.

Kulttuuritalo Monion tapahtumakalenteri

Monipuoliset tilat tapahtumille ja kohtaamisille

Monio tarjoaa puitteet monenlaisille tapahtumille sekä asukkaiden, yhdistysten ja yhteisöjen kohtaamisille. Järjestä tapahtuma, kokous tai harrasta yhdessä Monion tiloissa.

Uutisia Moniosta

4.12.2023

Monipuolinen ohjelmistokattaus tuo kulttuurin riemun Tuusulaan. Lukio ja kulttuuritalo Monio sekä Minä elän! -klubit avaavat ovensa tarjoten kattavan kirjon esityksiä, jotka vievät yleisön musiikin ja taiteen sydämeen. Liput ovat myynnissä nyt osoitteessa tuusula.lippu.fi.

4.12.2023
24.11.2023

Tuusulassa voi osallistua perinteisiin itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin. Uudessa lukio ja kulttuuritalo Moniossa järjestetään lisäksi itsenäisyyspäivän konsertti, johon on vapaa pääsy.

24.11.2023
17.10.2023

Televisiosarjoista ja elokuvaista tunnettu Nurksen teatteriohjaukset ovat harvinaisia poikkeuksia. Nyt sellainen on mahdollista nähdä Tuusulassa lauantaina 28.10.

17.10.2023

Tervetuloa tutustumaan!

Hyväksy evästeet niin saat sisällön näkyviin.