Töihin Tuusulaan

Meillä pääset rakentamaan tavallisten tuusulalaisten arkea ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Tuusulan kunta tukee sinua ja työhyvinvointiasi monin tavoin. Kunnassamme työurat ovat kestäviä, eli tarjoamme edellytykset työskennellä ja kehittyä vaikka aloittelevasta tekijästä kokeneeksi konkariksi saman työnantajan palveluksessa.

Hyväksy evästeet niin saat sisällön näkyviin.

Saat tektityksen näkyviin painamalla YouTube-upotuksen ratasta ja valitsemalla suomenkielisen tekstityksen.

Tule rakentamaan parempaa työelämää!

Tuusula on kunta, jossa jokainen voi rakentaa omannäköisensä elämän: keskisuuren kunnan edut pääkaupunkiseudun kyljessä antavat mahdollisuuksia vaikka mihin. Vireät kyläyhteisöt, lukuisat museot ja persoonalliset tapahtumat pitävät kunnan sykettä yllä. Meillä työskentelee 1600 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät yli 40 000 asukkaamme arjesta mahdollista.

Teemme tiivistä yhteistyötä tuusulalaisten kanssa heitä osallistaen, jotta olisimme entistäkin parempi paikka elää. Meillä myös työntekijät osallistuvat oman työympäristönsä kehittämiseen: otamme sinut mukaan rakentamaan entistä parempaa Tuusulaa.

Vahvuutemme:

  • Olemme sopivan kokoinen kunta tehdä töitä. Meillä jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä ja työympäristöönsä.
  • Me tuemme toisiamme: esihenkilöltä ja työkavereilta saat apua ja tukea.
  • Hyvä johtaminen tarkoittaa meillä turvallista, oikeudenmukaista ja yhdenvertaista työelämää. Puutumme epäkohtiin ja ratkaisemme haastavat tilanteet.
  • Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Jaamme osaamista työyhteisöissä ja opimme toisiltamme.
  • Me otamme elämäntilanteesi huomioon työurasi eri vaiheissa. Meillä voit sovittaa joustavasti yhteen työn ja muun elämäsi.
  • Kehitämme jatkuvasti työhyvinvointia.
  • Tuemme työntekijöidemme mielenterveyttä, jaksamista ja onnistumista työssä.
  • Tarjoamme kattavat työterveyshuollon palvelut.
  • Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin myös vapaa-ajalla. Työntekijöillämme on käytössä esimerkiksi kulttuuri- ja liikuntaetu, liikuntaryhmiä, oma kuntosali ja uimahallin alennusliput.

Elämisen taidetta kestävästi kasvavassa Tuusulassa

Olemme Tuusulanjärven kulttuuriperinnöstä ammentava, luonnonläheinen, turvallinen ja hyvinvoiva kunta. Kehitymme tulevina vuosina isoin askelin, sillä haluamme jatkossakin säilyttää elinvoimamme ja kykymme pitää kuntalaisistamme ja työntekijöistämme huolta.

Sloganimme on Elämisen taidetta ja visiomme on rakentaa Elämisen taidetta kestävästi kasvavassa Tuusulassa. Elämisen taiteella emme viittaa pelkästään historian siipien havinaan ja korkeakulttuuriin, vaan siihen, että jokaisella asukkaallamme ja työntekijällämme on mahdollisuus kasvaa täyteen potentiaalinsa – rakentaa meillä omannäköistään elämää.

Hyviä puitteita elämään Tuusulassa tarjoavat esimerkiksi monipuoliset asumisen mahdollisuudet, hyvä kulttuurin ja vapaa-ajan tarjonta sekä laadukas varhaiskasvatus ja opetus. Tarvitsemme osaavaa ja rohkeasti eteenpäin katsovaa henkilöstöä ottamaan vastuuta kuntalaistemme palveluista ja niiden kehittämisestä.

Yhteinen toimintatapamme on ”Me teemme yhdessä uutta”. Se korostaa sekä yhdessä tekemisen tärkeyttä että palveluiden kehittämistä asukaslähtöisesti. Meistä jokainen on merkityksellinen ja voimme tehdä elämisen taidetta joka päivä. Autamme ja kannustamme toisiamme. Saamme voimaa yhteistyöstä, jota rakennamme jokaisessa kohtaamisessa ja keskustelussa.

Katso avoimet työpaikat – elämäntilanteesi mukaan

Toivotamme tervetulleiksi monien eri alojen osaajat. Tarjoamme sekä vakituisia työpaikkoja että sijaisuuksia esimerkiksi päivähoidossa ja opetuksessa. Katso avoinna olevat tehtävät ja jätä hakemus sinun elämäntilanteeseesi sopivaan paikkaan.

Sivistystoimialueen (ml. ruokapalvelut) avoimet työpaikat

Muut avoimet työpaikat (yhteiset palvelut -toimialue, Keski-Uudenmaan ympäristökeskus, kasvun ja ympäristön toimialue sekä Tuusulan Vesi)

Varhaiskasvatuksen sijaispalvelu

Opetuksen sijaispalvelu

Kesätyö 2024 (Haku Tuusulan kunnan kesätyöpaikkoihin 1.-29.2.)

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue Keusote hoitaa alueen sosiaali- ja terveyspalvelut. Keusoten avoimet työpaikat löydät Keusoten verkkosivulta Töihin meille - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue (keusote.fi).